Autor: Žarko Bogosavljević - zarko@021.rs

Novi Sad
27.02.2018.
11:04 > 11:36
Gradska uprava je pre nekoliko dana potpisala ugovore sa izvođačima radova koji će sanirati Osnovnu školu "Jovan Popović".
  • Učitelj

    24.04.2018 16:56
    Lopovluk
    Šta se dešava u školi Jovan Popović, ko je postavio novog direktora i zašto?? Zašto baš sada kada su u školu "ušle" tolike pare, i zašto baš on. Sram vas bilo, radite u toku školske godine zar nije moglo da se radi za vreme raspusta, jel toliko zagustilo!! ??
    Koja škola je sledeća, da se se direktor polako pakuje ako neće da sarađuje sa zna se kim?!
  • Jelena Đorđević

    13.04.2018 23:06
    Lopovluk
    Hoće li neko da objasni zašto je smenjena direktorica koja je za vrlo kratko vreme postala omiljena, poštena i vredna žena, a doveden čovek koji ne ispunjava ni osnovne uslove za to mesto. Možda zato što je već bio direktor u školi koja se renovirala pa se pokazao kao dobar za saradnju sa vrhuškom ovog grada, pa sad kako se koja škola renovira njega tamo postave za direktora i svi srećni i zadovoljni, svi sem dece koja pohađaju nastavu u nemogućim uslovima. Možda zato da se što pre odradi posao pa da se pređe na novu školu gde će smeniti direktora i ponovo postaviti svog pouzdanog čoveka koji radi šta i kako mu se kaže. MISLITE O TOME, ZAŠTO SE TO TAKO RADI ZA DOBROBIT DECE SIGURNO NE
  • Ekonomska škola

    27.02.2018 16:51
    Svetozar Miletić
    Ekonomska škola Svetozar Miletić trebala bi da ima prioritet jer:
    - je pohadja 2.000 učenika
    - u školi ne rade toaleti, učenici koriste toalete po susednim kafanama i kako se ko snadje
    - padaju i ruše se plafoni
    -klupe i stolice u bukvalnom raspadu
    Činjenica je da ovu školu u centru Novog Sada ni jedna vlast nije renovirala , unazad 30 godina.
    Ne mogu da shvatim zbog čega,.Tu školu pohadjaju novosadska deca.
    Mene je sramota zbog uslova u kojima ta deca uče školu.
    A vas?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna